Dezinfectie

Servicii dezinfectie impotriva SARS-CoV-2

Alex Clean Control, firma specializata si avizata in domeniul DDD, ofera servicii premium de dezinfectie, in lupta cu noul coronavirus SARS-CoV-2, utilizand nebulizatoare performante si personal cu atestat in activitatile de DDD si Igiena.. In vederea obtinerii celor mai bune rezultate utilizam substante de cea mai buna calitate avizate de Ministerul Sanatatii! Biocidul utilizat de noi, se preteaza atat pentru dezinfectia locuitelor, a scarilor de bloc, a teraselor, cat si pentru birouri, cladiri de birouri, restaurante, terase,spitale,gradinite,scoli!

Pentru o oferta concreta, nu ezitati sa ne contactati!

Operațiunea de dezinfectie este procesul de înlaturare de pe o suprafață sau obiect a majoritații microbilor si microorganismelor vegetale și animale prin intermediul substanțelor.

Dezinfecția se face cu ajutorul unei pompe sub presiune sau cu ajutorul unui neburizator.
   • Procesul de dezinfectie se aplică în cazurile în care curațenia nu elimină riscurile de răspândire a infecției, iar sterilizarea nu este necesară.

   • Procesul de dezinfectie are un rol foarte important, întrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infecțioase și parazitare atât la om cât și la animale, fiind necesare măsuri de prevenire și combatere prin măsuri de dezinfectie cât mai eficiente.

   • Germenii patogeni sunt eradicați prin procesul de dezinfectie, o metodă de decontaminare efectuată în scopul prevenirii și combaterii infecțiilor și a bolilor transmisibile.

   • Operațiunea de dezinfectie se execută prin pulverizarea substanțelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafețelor infestate.

Deramed servicii de dezinfectie

test

De ce trebuie să facem dezinfectie?

   • Dezinfectia reduce numărul germenilor la un factor de cca. 105, este o deosebire între „a dezinfecta igienic mâinile” sau „dezinfecția mâinilor înaintea unei operații chirurgicale”.

   • Ca să preveniți apariția virușilor și bolilor, mai ales a celor de sezon (gripa, răceala), sfatul nostru este sa dezinfectați personal cât mai des posibil suprafețele locuinței, și cel puțin de două ori pe an să apelați la o dezinfectie profesională.

Când și unde trebuie efectuată dezinfecția?

   • Procesul de dezinfectie poate fi efectuat pe tot parcursul anului.

   • Tratamentele de dezinfectie se pot aplica la: bazine de apă ce deservesc populația, arhive de documente, mijloace de transport, ferme zootehnice, unități de învățământ, unitați medicale, instituții publice, depozite alimentare, unități de producție, birouri, etc.

Enciclopedie dezinfectie

Bacteriile sunt microorganisme procariote monocelulare, care formează un domeniul Bacteria (Eubacteria). Bacteriile sunt cele mai vechi forme de viață, foarte răspândite în aer, apă, sol, pe obiecte, alimente și organisme.
Microorganismele sunt organisme microscopice, de obicei unicelulare, ce fac parte din regnurile Monera, Protista, și, parțial, din regnul Fungi. Ele fac parte din toate cele trei domenii ale vietii, și anume Archaea (Procariote), Bacteria (Procariote) și Eukarya (Eucariote). Reprezintă un grup extrem de eterogen de organisme și deosebit de important pentru biosferă
Agentul patogen (sau agentul infecțios) este un microorganism sau macroorganism care, într-un organism animal sau vegetal, determină apariția unui proces patologic. Exemple de agenți patogeni: microbi, virusuri, paraziți, prioni
Recomandat cel puțin de două ori pe an să apelați la o dezinfectie profesională.